Over mij

Over mij

De Bree Communicatie en ProjectenMet ruim 13 jaar bureau-ervaring op zak, ben ik in 2012 gestart als freelance / interim projectmanager. Sindsdien ondersteun ik met veel plezier organisaties tijdelijk of langdurig bij de uitvoering van communicatieprojecten; bij ziekte, bij onderbezetting, speciale projecten of ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Daarnaast help ik ondernemers zonder communicatie-afdeling structureel bij het invullen van hun communicatie. Ik vind het geweldig om op deze manier intensief samen te werken en mee te mogen bouwen aan heel verschillende organisaties en merken.

Op de werkvloer ben ik een hands-on projectmanager met helikopterview en haviksoog; overzicht en koers vind ik heel belangrijk, maar ik blijf ook oog houden voor details en voor persoonlijke contacten. Ik werk graag met deadlines, ben sterk in projectmatig werk en werk oplossingsgericht. Ik ben betrokken, ondernemend, analytisch, organisatiesensitief, flexibel en werk mens- en resultaatgericht. Ik werk met opgestroopte mouwen en met een 360 graden blik.

In mijn vrije tijd werk ik meestal zonder deadlines en schakel ik graag af in de natuur. Na 23 jaar in Rotterdam te hebben gewoond, geniet ik inmiddels bijna vijf jaar vanuit Zutphen van het buitenleven in de Achterhoek en de Veluwe. Met het gevarieerde stadsleven in de stedendriehoek binnen handbereik is dit voor mij een ideale plek.
Ik word blij van verwondering, creativiteit en in verbinding staan met anderen. Maar ook van Hollandse luchten, de natuur in alle seizoenen, de moestuin, fotograferen, tekenen, samen koken én samen eten, familie en vrienden, gitaar spelen en eindeloze wandelingen.

https://nl.linkedin.com/in/winekedebree